Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Круп'є

Рік:
Ор. назва:
Croupier
Країна:
США
Режисер:
Ральф Файнс
Тривалість:
02:03:19
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Життя – це гра, і головному герою доведеться переконатися у своєму особистому досвіді. У центрі сюжету письменник-початківець на ім'я Джек Манфред, який взявся нещодавно за написання нового роману. Він отримав за це частину гонорару і успішно його вже витратив, а ось з написанням книги виникли певні проблеми. Автора залишило натхнення, внаслідок чого він втратив здатність створювати якісний матеріал. Щоб на якийсь час відволіктися, герой вирішує приділити деякий час зовсім іншій роботі, і влаштовується на посаду круп'є в одне з великих казино, розташованих у його місті. Він із почуттям холодної відстороненості спостерігає за грою постійних відвідувачів закладу, адже сам Джек ніколи в житті не робив ставок. Але одного разу, коли карколомна красуня робить новоспеченому круп'ю привабливу пропозицію, в Джеку несподівано прокидається азарт, і більше того, він починає думати, що фортуна обов'язково йому посміхнеться. ©Kino4ua Круп'є 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?