Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG

Неймовірний Крайтон / Райська бухта

Рік:
Ор. назва:
The Admirable Crichton / Paradise Lagoon
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Льюїс Гілберт
Тривалість:
01:33:27
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
У 1905 році Вільям Крайтон був ефективним дворецьким у лондонському будинку графа із Суглинка та його родини. Крайтон знає своє місце у свідомому англійському суспільстві. Граф наполягає на тому, що всі чоловіки рівні, і щоб довести це, наказує своїм дочкам ставитися до персоналу як до гостей під час незручного післяобіднього чаю. Леді Броклхерст прибуває та категорично не схвалює домовленість, як і Крайтон.

Коли леді Кетрін (Мерсі Хейстед), одна з дочок графа, заарештована на протесті суфражистки, Крайтон рекомендує сім'ї вирушити в подорож на паровій яхті графа до Південного моря, доки не вщухне скандал. Коли двигуни яхти вибухають під час шторму, всі змушені залишити корабель. На той час, коли Крайтон рятує все ще сплячу "малолітню" покоївку Елізу, рятувальні шлюпки вже пішли. Вони стрибають у воду, і їх підбирає не той човен, призначений для вищого класу.

Крайтон, Еліза, граф, його дочки Мері, Кетрін та Агата (Міранда Коннелл), священик Джон Трехерн та лорд Ернест Вуллі приземляються на безлюдному острові. Аристократи виявляються безпорадними у новому дивному оточенні. Крайтон має розпалити багаття, сховатися і знайти їжу. ©Kino4ua Неймовірний Крайтон / Райська бухта 1957 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?