Kino4ua.com
480p
R

Код ДНК

Рік:
Ор. назва:
Loophole
Країна:
США
Режисер:
Дженні Айверс
Тривалість:
01:32:18
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Терези, на яких знаходяться чаші добра і зла, почали втрачати рівновагу. Щоб відновити баланс і врятувати світ, потрібно знайти останнього нащадка Юди Іскаріота. Найдавніша книга, яка зможе відкрити завісу на її родовід – це Біблія. Але на пошуки істини вирушають обидві сторони. Виявилося, що майбутнє людства залежить від однієї тендітної дівчини – студентки Лексі Сміт. Уряд, щоб визначити, чи люди здатні на злочин, змушує їх проходити тест на наявність гена насильства. Саме такий ген має Лексі, яка опиняється в епіцентрі цієї духовної війни. Людство готується до кінця світу, з потойбіччя приходять демони і ангели, у боротьбі за виживання об'єднуються релігія і наука. Але тільки від Лексі залежить фінал цієї боротьби, від того, чи зможе остання спадкоємиця занепалого роду Юди відшукати в собі сили для внутрішньої боротьби. Чи знайде вона у засіках свого серця співчуття та альтруїзм? Чи зуміє бути справедливою у цій боротьбі, знищуючи зло на благо людства? Зовсім одна між пеклом та раєм. Чи впорається і чи чекати на допомогу? ©Kino4ua Код ДНК 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?