Kino4ua.com
R

Любий хлопчик

Рік:
Ор. назва:
Honey Boy
Країна:
США
Режисер:
Альма Харель
Тривалість:
01:34:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) Синема УС
Любий хлопчик – драматична історія про молодого чоловіка, який перестав контролювати своє життя і опинився на краю прірви. Звати його Отіс Лорт. Він молодий актор, який міг втратити все, коли потрапив у аварію. Після неї його відправили не до звичайної лікарні, а до реабілітаційної клініки, де лікуються залежні від наркотиків чи алкоголю люди. Він теж страждає від хворобливої пристрасті до оковитої, що вказує на підсвідоме прагнення до самознищення. Але чому молодий, успішний, талановитий, перспективний чоловік хоче вкоротити собі віку? Психолог, з яким герой спілкується, просить його згадати і записати найяскравіші спогади з дитинства. І тут у пам’яті Отіса починають спливати картинки з минулого, де головним героєм, а радше головним тираном стає його батько. Чоловік знущався над сином морально і фізично, вважаючи чомусь, що так проявляється його любов… ©Kino4ua Любий хлопчик 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?