Kino4ua.com
PG-13

Свята Джуді

Рік:
Ор. назва:
Saint Judy
Країна:
США
Режисер:
Шон Хеніш
Тривалість:
01:46:18
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Свята Джуді – біографічна драма, яка розповідає про сміливу і сильну жінку. Джуді Вуд працює адвокатом у імміграційній службі. Професія їй подобається, але не умови, в яких доводиться працювати. Для Джуді головна проблема у керівництві. Вона знає, що начальник не прагне допомагати людям, а хоче лише побільше заробити на клієнтах. Такий підхід до справи героїню не влаштовує, тому вона йде з роботи і відкриває власну контору. Тепер вона самостійно займається питаннями іммігрантів. Вона хоче захищати людей, які опинились у складному становищі і їм немає на кого розраховувати. Вуд стає для своїх клієнтів справжнім спасінням. У неї достатньо сил, щоб боротись із системою, змінювати закони. Їй вдалось показати багатьом біженцям, що Америка – країна, де вони можуть почуватись у безпеці. А першою її клієнткою стала вчителька, яка втікала від талібів. ©Kino4ua Свята Джуді 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?