Kino4ua.com
R

Глорія Белл

Рік:
Ор. назва:
Gloria Bell
Країна:
Чилі, США
Режисер:
Себастьян Леліо
Тривалість:
01:41:58
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - iTunes
Глорія Белл прожила вже півстоліття і давно стала, як особистість. Вона виховала двох дітей, які виросли і почали жити своїм життям. Шлюб з чоловіком закінчився розлученням, що стався кілька років тому. Глорія не шкодує про те, що трапилося, і продовжує насолоджуватися життям. Вона дуже любить танцювати і відвідує різні танцювальні клубні міста, де знайомиться з чоловіками. Одного разу її шлях перетинається з колишнім військовим Арнольдом. Між ними виникає симпатія, що призводить до початку роману. Однак почуття чоловіка набагато сильніше виражаються і поступово переходять в залежність, що ускладнює їх взаємини ... ©Kino4ua Глорія Белл 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?