Kino4ua.com
G

Телескоп Хаббл / Телескоп Габбл

Рік:
Ор. назва:
Hubble 3D
Країна:
Канада
Режисер:
Тоні Маєрс
Тривалість:
00:43:59
Переклад:
Українська мова ICTV | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Люб. Двухголосый
Раніше загадки і таємниці Всесвіту були викладені лише в товстих енциклопедіях, або про них розповідали в планетарії. А тепер ця інформація стала набагато ближче і доступніше. Документальний фільм переносить глядачів у незвідані далекі галактики, розповідає про непросту роботу астронавтів і показує її особливості зсередини. Найпотужніший у світі телескоп Хаббл дозволяє вивчити Всесвіт з космосу, пролетіти повз найяскравіших зірок. Завдяки можливостям технології 3D глядачі можуть відчути себе частиною екіпажу космічних дослідників. Кінострічка була створена спеціально для показу в мережі кінотеатрів IMAX. У проект були вкладені величезні гроші, і результат вийшов приголомшливий. Фільм дуже незвичайний, барвистий, а головне, пізнавальний. Він, безсумнівно, припаде до душі і дітям, і аудиторії старшого віку. ©Kino4ua Телескоп Хаббл / Телескоп Габбл 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?