Kino4ua.com
PG-13

Чаклунство: Спадок

Рік:
Ор. назва:
The Craft: Legacy
Країна:
США, Канада
Режисер:
Зої Лістер-Джонс
Тривалість:
01:37:24
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Синема УС
Чаклунство: Спадок – фільм жахів з елементами фентезі, у центрі сюжету якого знаходиться дівчина-школярка Ханна. Нещодавно вона разом з мамою переїхала до цього міста, де у них має початися нове життя. Принаймні на це вони дуже сподіваються. Дівчині дуже б хотілось завести друзів на новому місці, але у школі до неї з першого ж дня ставляться не надто привітно, а якщо сказати зовсім відверто, то однолітки налаштовані вороже. Одразу знаходяться ті, хто при будь-якій можливості починають глузувати над героїнею. Але подружок Ханна все ж також знаходить. Ними стають дівчата, про яких ходять дивні і трохи моторошні чутки. Говорять, що вони справжні відьми. І дещо вони дійсно вміють. Для нової подруги вони спеціально проводять ритуал посвячення. І з того моменту з Ханною щось починає відбуватись незвичне. У неї з’являються надприродні здібності… ©Kino4ua Чаклунство: Спадок 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    15 листопада 2020 23:02
    + 0 -
    фильм для яростных фемок!