Kino4ua.com
R

Сука любов

Рік:
Ор. назва:
Amores perros
Країна:
Мексика
Режисер:
Алехандро Гонсалес Іньярріту
Тривалість:
02:33:10
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Сука любов – кримінальна драма, яка розповідає про людей, що пізнали справжні любовні муки. Так, почуття, яке ніби вважається світлим, насправді може приносити біль, виснажувати душу, затьмарювати розум. Головні герої раніше не були між собою знайомі, але певні події, які стались у їхньому житті, звели їхні долі. І об’єднує їх те, що за свою любов вони змушені будуть платити надто високу ціну. І геть не має ніякого значення, до кого чи до чого ця любов: до себе, до дітей, до тварин, матеріальна вона, фізична чи духовна. Якою б не була вона, страждань уникнути не вдасться. Серед персонажів можна побачити красиву дівчину-модель зі зламаною долею, а також заможного чоловіка, який одного разу перетворюється на кілера-безхатька. А один порядний хлопець раптом почав відчувати шалену, нестримну пристрасть до дружини рідного брата… ©Kino4ua Сука любов 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?