Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Клуб "Сніданок"

Рік:
Ор. назва:
The Breakfast Club
Країна:
США
Режисер:
Джон Х'юз
Тривалість:
01:37:42
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Російською - Оригінал
Клуб «Сніданок» – стрічка про підлітків, які змушені провести весь суботній день не вдома чи з друзями на прогулянці, а у школі. Так вже сталось, що кожен з цієї п’ятірки учнів відзначився останнім часом не найкращою поведінкою. От і вирішив заступник директора, що школярів треба покарати, щоб потім їм не закортіло знову щось таке робити. Їм треба виконати найнудніше і найбезглуздіше, на їхню думку, завдання – написати твір на тему «Ким ти себе уявляєш?». Отже, в одному приміщенні у цей не надто чудовий день опиняються: спортсмен Ендрю, психічка Елісон, хуліган Джон, красуня Клер і ботан Брайан, який взагалі невідомо як сюди зміг потрапити. Один одного вони терпіти не можуть, але в таких умовах доводиться миритися з ситуацією. Спочатку атмосфера напружена, але раптом вони починають спілкуватись як нормальні люди. Наступні вісім годин багато що змінять.



П'ять абсолютно різних школярів збираються суботнім ранком за вказівкою керівництва. Кожен з них допустив проступок, і щоб навчити їх дисципліни і порядку, вчителі карають їх написанням твору на тему, ким вони бачать себе в дорослому житті. Їм належить провести разом весь вихідний день, а потім відправитися по домівках.

Однак коли вчителі збирали учнів що провинилися, вони і не здогадувалися, що заздалегідь провокують конфлікт. Як тільки їх наглядач йде у справах, хлопці починають ображати і чіплятися один до одного. До того ж приводів у кожного більш ніж достатньо: Клер - горда красуня, Елісон - боязка дивачка, Ендрю - качок, Брайн - розумник, а Джон - нехлюй.

Джон грубо висміює ботаніка Брайна і пристає до Клер, а Елісон самотньо сидить осторонь, не зронивши ні слова. Але незабаром герої перестають лаятися і заводять тісне спілкування, кожен розповідає про себе цікаві подробиці зі свого життя. З'ясовується, що у всіх є власні скелети в шафі, свої захоплення і комплекси … І тепер дружня компанія боїться тільки одного, що коли цей день закінчиться, вони більше не зможуть так душевно спілкуватися між собою. ©Kino4ua Клуб "Сніданок" 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олег
    Олег
    13 листопада 2020 20:39
    + +1 -
    Оцінка зависока, мені не сподобалось це кіно, тема цікава ,але багато похабщини і протесту