Kino4ua.com
480p
R

Гімнастки (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Make It or Break It
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Девід Пеймер, Кріс Грісмер, Стів Майнер
Тривалість:
00:44:00
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - MTV Россия
Одну з дівчат звуть Пейсон Кілер. Вона завжди знає, чого прагнути. Пейсон ніколи не лякали перешкоди. Другою героїнею серіалу стала Лорен Теннер. Дівчина постійно змагається з іншими гімнастками, намагаючись довести те, що вона найкраща. Свої заняття в базі проводить Кейлі Круз. Вона завжди знаходилася в центрі загальної уваги. Головні героїні завжди знали те, що тільки їм будуть діставатися лідируючі позиції в будь-якому змаганні. Але одного разу вони познайомилися з Емілі Кметко. Дівчина подавала великі надії. Героїні побачили в новенькій сильну конкурентку. Вони не готові терпіти цю вискочку. Одна з дівчат поставила перед собою мету знищити Емілі. І вона не звикла відступати від своїх планів. Однак нова вміє постояти за себе. Вона готова до майбутніх ударів. ... ©Kino4ua Гімнастки (1, 2, 3 сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?