Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Перелом

Рік:
Ор. назва:
Fracture
Країна:
США
Режисер:
Ґреґорі Гобліт
Тривалість:
01:39:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Російською - Оригінал
Перелом – детективний трилер, сюжет якого починається з убивства. Чоловік стріляє у голову своїй дружині, а потім ще кілька разів стріляє у повітря. Він чекає, поки приїде поліція, а потім пише щиросердне зізнання у цьому злочині. Зброя у цей час вже у полісменів. Жодних сумнівів немає у тому, що це зробив саме він. І кожен з присутніх знає напевно, яким буде вирок суду у цій ситуації. Але поведінка головного героя насторожує. Він виглядає і поводиться досить дивно. Убивця відмовляється від адвоката і будь-яких інших привілеїв. У ньому відчувається упевненість, але поведінка все ж насторожує. А далі починається найдивніше. Результати експертизи показують, що з пістолету, який забрали у чоловіка, ніколи не стріляли. Проведений повторний обшук будинку нічого не дав, а потім з’ясувалась ще одна новина, яка просто шокувала… ©Kino4ua Перелом 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Кет
    Кет
    31 липня 2022 23:34
    + +1 -
    Как-то, не похож этот фильм на все американские фильмы о судебных разбирательствах, где адвокаты улики по крупицам из-под земли достают. Тут сценаристы остановились на пистолете, как единственном доказательстве убийства. Нет пистолета - нет дела, как-то глупо и неправдоподобно. А что произошло с пистолетом, я поняла сразу. Но смотреть можно. Ведь интересно же, накажут ли убийцу.
  2. Ineij
    24 червня 2021 19:13
    + +2 -
    Нельзя уступать в правильном. Правосудие подразумевает, даже когда опаздывают доказательства и выводы, ненравственность решений, профессионализм.
    Интересный фильм с надежным главным героем.