Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Революція (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
La Revolution
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Жеремі Розан, Едуард Сальє
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова В одне рило / CC
Переклад:
Російською - LostFilm, Octopus
Серіал "Революція" - це новий погляд на події, пов'язані з великою французькою революцією. Ще за шкільною програмою ми знаємо, чим обернулася і як почалася ця масштабна подія. Однак все те, чому нас вчили, може бути перевернуто з ніг на голову авторами цього серіалу. Перед глядачами розгортається захоплююча фантастична драма дві тисячі двадцятого року, яка пропонує поглянути на інший варіант розвитку подій. Сюжет переносить глядачів до Франції тисяча сімсот вісімдесят сьомого року. Серед численних аристократів поширюється дивний вірус, який носить назву "блакитна кров". Люди, які заразилися їм, впадають в безумство і нападають на людей. Жозеф Гильотена намагається розкрити причину виникнення подібної епідемії. Вірус може увігнати країну в тривалу кризу. Щоб покласти край поширенню захворювання, люди починають збиратися в групи, які виступають проти представників вищого світу. Саме так починається в альтернативній реальності всіма знайоме повстання, яке претендує на реалізм. А раптом все сталося саме так, як описано в цьому серіалі? ©Kino4ua Революція (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?