Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Цілком таємно!

Рік:
Ор. назва:
Top Secret!
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Джим Абрахамс
Тривалість:
01:30:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал
Цілком таємно! – музична комедія з молодим Велом Кілмером у головній ролі. У центрі сюжету знаходиться американський популярний співак Нік Ріверс, який приїжджає до Східної Європи. Солодкоголосий красунчик збирається виступати на мистецькому фестивалі. Країна, у якій він опиняється, все ще знаходиться під впливом нацизму, а це впливає на життя звичайних людей. Опинившись на цій землі, головний герой непомітно для самого себе втягується в рух опору і починає допомагати Гіллері Флемонд. У цієї прекрасної дівчини є батько – видатний вчений, якого затримали німці. Під їхнім тиском чоловік змушений робити те, чого зовсім не хоче – будувати магнітну міну Поляріс. Вона дуже небезпечна, і він би з радістю припинив цю роботу, але не може. Його життя у небезпеці. Без допомоги дочки і Ніка йому не вибратись з німецького полону. ©Kino4ua Цілком таємно! 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?