Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Відьми

Рік:
Ор. назва:
The Witches
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Ніколас Роуг
Тривалість:
01:31:35
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Слава Рудік
Переклад:
Російською - Оригінал
Відьми – пригодницька стрічка з елементами фентезі, яка розповідає про звичайних людей, що зустрілись зі справжнісінькими відьмами, хоч вони і не вірили до кінця у їх існування. Бабуся Хельда просто розповідала своєму онукові Люку всіляки страшилки про відьом. Вона не здогадувалась, що вони існують не тільки у страшних казках, а і в реальності, а найгірше, що вони вже зовсім поруч. Виявляється найголовніша відьма – повелителька – задумала знищити дітей. Для цього у неї є спеціальне зілля, випивши яке, людина перетворюється на мишу. Люк у цьому вже й сам переконався – тепер він не 9-річний хлопчик, а малесеньке мишенятко, якого можна легко роздавити однією ногою. Щоправда, для цього спершу його треба упіймати, а це вже значно складніше. Він збирається врятувати себе і інших бідолах, використовуючи свої знання про відьом, а знає він тепер дійсно чимало… ©Kino4ua Відьми 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?