Kino4ua.com
PG-13

Едвард Руки-ножиці

Рік:
Ор. назва:
Edward Scissorhands
Країна:
США
Режисер:
Тім Бертон
Тривалість:
01:45:45
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Едвард Руки-ножиці – зворушлива історія про героя у якого добре серце, але люди лякаються його через незвичний зовнішній вигляд. Едвард – це творіння дивакуватого, але геніального ученого, який так і не встиг завершити свою роботу. Чоловік раптово помер, а Едвард залишився без рук. Точніше, вони у нього є, але замість пальців гострі ножиці. Едвард так і залишився б у будинку вченого, де, мабуть, просто загинув би від самотності і голоду, якби його випадково не знайшла сусідка, яка займається продажами косметики. Побачивши Едварда вона спочатку злякалась, а потім їй стало так його шкода, що вона запросила дивакуватого хлопця пожити у себе вдома. Так почалось його нове життя. Едвард навчився вправно працювати своїми руками і став місцевим перукарем, а також садівником. Із кущів він вистригав справжні шедеври. А ще він познайомився з прекрасною дівчиною Пег, у яку одразу ж закохався… ©Kino4ua Едвард Руки-ножиці 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?