Kino4ua.com
R

Клаустрофоби: Новий рівень

Рік:
Ор. назва:
Follow Me
Країна:
США
Режисер:
Вілл Вернік
Тривалість:
01:32:02
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Коул веде дуже популярний блог, який має мільйони передплатників. Глядачі з нетерпінням чекають його нових відео, що показують видовищні, але дуже небезпечні пригоди. Творець затребуваного контенту подорожує по всьому світу, знаходячи місця, де можна випробувати себе і подивитися страху в очі.

Коли наближається ювілей шоу, Коул вирішує зробити щось нестандартне. Однак йому важко придумати щось незвичайне, оскільки за 10 років зйомок він став майже несприйнятливим до екстремальних пригод. Незважаючи на це, друзі пропонують Коулу відправитися в столицю Росії, де, якщо вірити їх словам, проходить загадкове випробування, що полягає у виживанні учасників, які перебувають в замкненій кімнаті, в якій дуже багато смертельно небезпечних завдань.

Спочатку герой фільму скептично ставиться до почутого, вважаючи подібні заходи розвагою для недосвідчених любителів. Однак через деякий час Коул погоджується. Він бере з собою кохану Ерін і декількох друзів, щоб пройти гру. Але популярний блогер і уявити собі не може, що їм належить битися за виживання по-справжньому. ©Kino4ua Клаустрофоби: Новий рівень 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    22 листопада 2020 15:11
    + +1 -
    концовка предсказуема до ужаса! а по логике вообще тупая! выйти к нему в одиночку! гениальнно!