Kino4ua.com
PG

Зоряний шлях II: Гнів Хана

Рік:
Ор. назва:
Star Trek II: The Wrath of Khan
Країна:
США
Режисер:
Ніколас Меєр
Тривалість:
01:53:40
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Зоряний шлях II: Гнів Хана – фантастична стрічка, яка буде цікава любителям історій про космічні пригоди. Хан Нуньен Сінгх – це злочинець, якому вдається створити цілу армію власних двійників. Для цього він використовує проект під назвою Генезис, здатний перетворювати неживу матерію у живу. Для чого ж лиходієві знадобилась армія? Все дуже просто – він хоче помститись командору Кірку, який 15 років тому відправив його на безлюдну планету, де немає умов для життя. За такий тривалий час генерал уже встиг забути про існування Хана, але ж сам головний герой не забув нічого. Він переповнений жагою помсти і вже готовий нанести удар чоловікові, який встиг занудьгувати на Землі. Прийшов час, щоб команда Ентерпрайза знову зібралась разом і почала боротьбу з ворогом. Для членів екіпажу це стане серйозною перевіркою їх багаторічної дружби. ©Kino4ua Зоряний шлях II: Гнів Хана 1982 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?