Kino4ua.com
R

Це кляте серце

Рік:
Ор. назва:
Dieses bescheuerte Herz
Країна:
Німеччина
Режисер:
Марк Ротемунд
Тривалість:
01:44:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубляж
Це кляте серце – комедійно-драматична стрічка, яка розповідає про двох братів, які почали спілкуватись під тиском обставин, але жодного разу про це не пошкодували. Ленні був просто 30-річним гульвісою, який звик жити за рахунок батьківських грошей. Він з легкістю витрачав їх витрачав, не думаючи, що ж буде завтра. Вечірки, гулянки, розваги – це було його життя. Батько про це знав, але ставився не надто суворо. Та в якийсь момент, коли Ленні вже геть перейшов межу, тато зрозумів, що прийшов час синові дорослішати. І він вирішив покласти на його плечі відповідальність за молодшого брата – 15-річного Девіда, який майже не виходить з дому через серйозні проблеми з серцем. Як не дивно, Ленні швидко знаходить спільну мову з підлітком і стає для нього справжнім другом. Відчуваючи, що вже прив’язався до нього, головний герой вирішує допомогти йому втілити у життя заповітні мрії… ©Kino4ua Це кляте серце 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?