Kino4ua.com
R

Позбав мене сумнівів

Рік:
Ор. назва:
Ôtez-moi d'un doute
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Карін Тардьє
Тривалість:
01:40:26
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Позбав мене сумнівів – комедійно-драматична стрічка, у якій розповідається про Ервана Гурмелена, 45-річного вдівця. Працює чоловік сапером, тому постійно ризикує власним життям. А ще у нього є донька, яка невдовзі має народити йому онука чи онучку. Одного разу, коли Ерван йде з нею разом на медичне обстеження і дізнається неймовірну новину про свого батька, а точніше про людину, яку він так називав. Виявляється, його біологічним батьком був геть інший чоловік, а не той, хто виховав. Головний герой вирішує знайти того, чия кров тече у його жилах, і невдовзі знайомиться з літнім чоловіком Йосипом, у якого колись був короткий роман з його мамою. Ерван досягнув мети, тепер можна далі спокійно жити. Але не все так просто. На життєвому шляху героя виникає Анна, яка чомусь викликає у нього особливу симпатію. Але хто вона йому? ©Kino4ua Позбав мене сумнівів 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?