Kino4ua.com
480p
R

Миротворець

Рік:
Ор. назва:
The Peacekeeper
Країна:
США, Канада
Режисер:
Фредерік Форест'є
Тривалість:
01:34:31
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 2+2
Переклад:
Original English Оригінал
Бравий майор ВПС США Френк Крос наробив шуму своїм необдуманим вчинком - скинувши з літака мішки з рисом в районі, населеному курдами. В газетах піднявся галас, на перших сторінках вийшли матеріали під гучними заголовками «Пілот організував вечерю для 10 000 чоловік». «Військовий ангел знищив голод». На цей раз командувач не в силах його захистити, політику формує уряд, а не військові, які допомагають стражденним.
Крос привернув увагу керівника штабу президентської передвиборчої компанії, майору запропоновано стати помічником глави держави. Тягатися за свитою Президента Роберта Бакера з ядерним валізкою? Чи не про це мріяв Френк, але в разі його незгоди, льотчика чекає трибунал ... ©Kino4ua Миротворець 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?