Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Дух помсти / Перехоплювач

Рік:
Ор. назва:
The Wraith
Країна:
США, Канада
Режисер:
Майк Марвін
Тривалість:
01:32:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Твій Продакшн
Вже як пару місяців в невеликому містечку розгулює банда гонщиків. На дорогах зупиняють водіїв і змушують їх брати участь в гонках, основний приз - автомобіль того, хто програв. Вони не зупиняються ні перед чим, грабежі, розбої і навіть скоюють тяжкі злочини. Ніхто не бере на себе відповідальність перейти їм дорогу. Паккард Уолш ватажок банди закохується в одну з місцевих жителів міста Керрі Джонсон. Однак у дівчини є коханий Джиммі, до якого вона також живить гарячі почуття. Але Паккард звик від життя брати все, і він направляє свою бригаду лиходіїв для того щоб вони покінчили з Джеймі. Але дівчина всупереч усьому не хоче бути разом з Паккардом. ©Kino4ua Дух помсти / Перехоплювач 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?