Kino4ua.com
PG-13

Червона планета

Рік:
Ор. назва:
Red Planet
Країна:
США
Режисер:
Ентоні Гоффман
Тривалість:
01:46:29
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Людство не в змозі утримувати планету в тому вигляді, в якому вона придатна для життя. Тому вже до 2056 року життя на Землі стає майже неможливим. Вся надія людей на Марс, який можливо стане придатний до життя. Вчені закинули туди водорості, які повинні виконувати свої функції і створити на планеті кисень, необхідний людям. Але раптово зв'язок і спостереження зникають, і земляни вирішують діяти, більш відкрито. На Марс вирушає експедиція, яка повинна з'ясувати, чи з'явився кисень, і що сталося з датчиками, які були так само відправлені на планету. Група з шести чоловік відправляється на Марс. ©Kino4ua Червона планета 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?