Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Хроніки Різдва 2

Рік:
Ор. назва:
The Christmas Chronicles: Part Two
Країна:
Канада
Режисер:
Кріс Коламбус
Тривалість:
01:52:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | HD Rezka Studio
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Хроніки Різдва 2 – комедійна історія про те, як улюблене свято дітлахів і дорослих опинилось у небезпеці. Кейт Пірс – дівчина-підліток, яка переживає вікову кризу і не надто радіє тому, що у її матері з’явився новий залицяльник. Вони всі разом проводять зимові канікули у Мексиці, але настрій у героїні не святковий. Їй неприємно бачити біля матері Боба, з яким у неї почався роман. Та і взагалі дівчина воліла б бути десь у іншому місці на Різдво, а не у цих спекотних тропіках. І її бажання реалізується дуже швидко. Кейт випадково опиняється у різдвяному селищі, де живуть ельфи, чарівники та інші помічники Санти. Всі активно готуються до свята: подарунки готові, ялинка майже прикрашена… Але несподівано світло згасає. Виявляється, злий чаклун Белснікель викрав різдвяну зірку, яка захищає поселення від ворогів. Різдво під загрозою зриву. Але, можливо, Кейт допоможе Санті врятувати свято? ©Kino4ua Хроніки Різдва 2 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?