Kino4ua.com
PG-13

Вафля та Моті: Святковий бенкет

Рік:
Ор. назва:
Waffles + Mochi's Holiday Feast
Країна:
США
Режисер:
Джеремі Коннер
Тривалість:
00:27:00
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Вафля та Моті: Святковий бенкет – сімейна анімаційна стрічка на різдвяну тематику, головними дійовими особами якої будуть персонажі відомого телешоу для дітей. Цього разу Моті та Вафля будуть досліджувати найулюбленіше свято дітей та дорослих, якого всі чекають цілий рік. Так, мова йде про Різдво. Його зазвичай відмічають родинами, збираючись за спільним столом, готують смачні страви, дотримуються традицій, які переходять з покоління у покоління. От і головні герої чекають застілля, але сумувати їм не буде коли, бо на вогник має завітати чимало гостей. А це означає, що їм потрібно підготуватись, щоб гарно їх зустріти. І в процесі друзі зрозуміють одну важливу істину, яка здається простою, але чомусь мало хто на неї звертає увагу: різні страви на столі – це цікаво і смачно, але у Різдво найважливіше значення має геть не їжа… ©Kino4ua Вафля та Моті: Святковий бенкет 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?