Kino4ua.com
R

Темні і злі

Рік:
Ор. назва:
The Dark and the Wicked
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Брайан Бертино
Тривалість:
01:35:35
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Темні і злі – містичний фільм жахів, події якого розгортаються на сімейному ранчо, куди приїжджають брат з сестрою. Майкл з Луїзою давно вже поїхали з батьківського дому – шукати кращого життя. Але тепер вони змушені були повернутись хоча б тимчасово, дізнавшись, що стан здоров’я тата погіршується з кожним днем. Чоловік уже спеціального апарату, який допомагає йому підтримувати життя, і це видовище дітей лякає. Але ще більше їх лякає поведінка їхньої матері, яка говорить якісь дивні слова і стверджує, що їм не варто було сюди приїжджати. Головні герої розуміють, що відбувається щось дуже дивне і моторошне, але вони не знають, що далі ситуація стане ще гірше. Невдовзі вони знайдуть матір повішеною у сараї, а потім почнуть читати її особистий щоденник. З нього дізнаються про таємничу темну сутність, яка мешкає десь поблизу… ©Kino4ua Темні і злі 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?