Kino4ua.com

G.I. Joe: Атака кобри 2

Рік:
Ор. назва:
G.I. Joe: Retaliation
Країна:
США
Режисер:
Джон М. Чу
Тривалість:
01:50:14
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Фантастичний бойовик «G.I. Joe: Атака кобри 2» продовжує історію елітного загону, який відважно долає всі прояви зла і несправедливості, що загрожують людству. У цій частині сюжет закручений навколо справи з якоюсь організацією під назвою «Кобра», яка має намір реалізувати недобрі задуми. Вона займається нелегальним продажем зброї, як раз в той час, коли весь світ знаходиться в стані активних військових дій. Елітний загін покликаний покласти край безладу. Але є серйозні проблеми: з одного боку можуть з'явитися непорозуміння з урядом, а з іншого - не можна залишити «Кобру» безкарною. Залишається тільки припускати, як представники відважного загону зможуть вирішити нелегку задачу, яка з усіх зол виявиться меншою, і чи вдасться їм виконати покладену на них місію до кінця ... ©Kino4ua G.I. Joe: Атака кобри 2 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?