Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Втеча з Нью Йорка

Рік:
Ор. назва:
Escape from New York
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Джон Карпентер
Тривалість:
01:39:03
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Події кримінального бойовика "Втеча з Нью-Йорка" відбуваються в недалекому майбутньому, в Нью-Йорку. Серце міста – знаменитий Манхеттен, перетворився на ізольовану в'язницю суворого режиму для кількох мільйонів злочинців. Острів повністю відірваний від світу, а всім заправляє ватажок бандитських угруповань Герцог. Відбувається непоправне, літак президента США зазнає катастрофи у районі Манхеттена, його беруть у заручники люди Герцога.

Врятувати президента вирушає колишній герой війни, а нині злочинець Плісскейн на прізвисько Кобра. Він має розшукати у цьому хаосі насиченому жорстокістю та смертельною небезпекою главу держави. Однак, щоб Кобра гарантовано виконав місію і не втік із Нью-Йорка, йому вживлюють спеціальні пристрої з вибухівкою, яка активізується, якщо Кобра не повернеться у визначений термін. ©Kino4ua Втеча з Нью Йорка 1981 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?