Kino4ua.com
480p
PG-13

Я буду поруч

Рік:
Ор. назва:
I'll Be There
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Крейг Фергюсон
Тривалість:
01:37:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Пол - справжня рок-зірка. Але популярність тільки посилює його неймовірну самотність. Опиняючись один на один в своєму великому порожньому будинку, він напивається до безпам'ятства і ганяє по просторим коридорах на своєму «Харлеї». Одного разу під час чергового такого запою Пол вилітає з вікна і потрапляє в лікарню. Але, все, що не робиться - на краще! Завдяки своєму падінню Пол зміг дізнатися, що у нього є дочка, яка народилася в результаті невеликої інтрижки з Ребеккою, однією з численних його шанувальниць. У ті далекі часи Пол знаходився на самому піку слави, і все його життя представляла нескінченну низку концертів, записів, розгульних вечірок, вручень нагород ... Герой вирішує зустрітися з Ребеккою і побачити свою дочку. Шістнадцятирічна Олівія явно пішла в свого батька - у неї просто ангельський голос. Але дівчина й гадки не має, ким насправді є її тато, і тепер Олівії і Полу належить дізнатися один одного краще ... ©Kino4ua Я буду поруч 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?