Kino4ua.com
PG

Душа

Рік:
Ор. назва:
Soul
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Піт Доктер
Тривалість:
01:40:32
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Душа – анімаційна стрічка від студії Pixar, яка чудово підійде для сімейного перегляду. Сюжет розповідає про персонажа на ймення Джо Гарднер, який працює простим вчителем музики у школі. Навчаючи дітей нотній грамоті, чоловік потай мріє про велику сцену, де зможе грати свій улюблений джаз. Він просто марить цим, і зовсім скоро у нього з’явиться можливість продемонструвати свій талант публіці. Так головний герой думав. Але доля вирішила інакше. Стався нещасний випадок, і в результаті душа чоловіка відокремилась від його тіла і опинилась у якомусь дивному, незнайомому, незрозумілому місці. Невдовзі з’ясувалось, що тут знаходяться душі, які ще не прийшли у світ людей. Для початку вони мають пройти спеціальне навчання і визначитись з улюбленою справою. І тільки після цього їм можна буде вселятись у тіла немовлят, щоб народитись. Знаходиться тут і душа з іменем 22, з якою Джо знайомиться, і яка геть не розуміє власних вподобань… ©Kino4ua Душа 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    17 червня 2021 20:16
    + +8 -
    не знаю кем нужно быть чтобы поставить этому мультфильму дизлайк ведь он просто шикарен! бомбезная детализация сюжет юмор тут все класс. смотрите и еще 100раз смотрите!!!!!!
  2. Максим Руденко
    16 червня 2021 20:24
    + +8 -
    вау! самый классный мульт за последние несколько лет. смешной интересный душевный и с офигенной рисовкойс детальми. вообщем смотреть всем!!!
  3. Вова
    Вова
    5 квітня 2021 22:24
    + +11 -
    Класний мульт варто подивитись.
    1. Валентин
      Валентин
      30 серпня 2022 17:13
      + +3 -
      Цей мульт дуже крутий,на рівні з мультами Історія іграшок,Корпорація монстрів,У пошуках Немо,Суперсімейка,Рататуй,ВОЛЛ-І,Вперед і вгору,Історія іграшок 3,Думки навиворіт і Коко.Тільки я не розумію,чому багатьом цей мульт не подобається.