Kino4ua.com
G

Качині історії: Скарби загубленої лампи

Рік:
Ор. назва:
DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp
Країна:
Франція, США
Категорія:
Режисер:
Боб Хетхок
Тривалість:
01:13:51
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Невафильм
«Качині історії: Скарби загубленої лампи» (DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp) - сімейний мультфільм 1990 року випуску і ще один з численних шедеврів студії Уолта Діснея. Основними героями мультика є: скнара-мільярдер і в той же час добрий дядько Скрудж Мак Дак і його винахідливі і пустотливі племінники - Віллі, Біллі, Діллі і Поночка. Мультфільм цей чудовий, добродушний, позитивний, блискучий і захоплюючий. Величезна кількість цікавих і захоплюючих моментів не дає відірватися від екрану на всьому протязі фільму. Герої мультиплікаційного фільму кожен раз опиняються в різного роду пригодах і незмінно з успіхом і винахідливістю з них вибираються. Цей мультфільм можна сміливо рекомендувати для спільного сімейного перегляду. Мультик можливо переглядати і переглядати величезну кількість разів, тому що, це ті ж самі «Качині історії», але в повнометражному форматі. Вибираючи його для перегляду можна сміливо стверджувати що, після його перегляду, ви не пошкодуєте про час витрачений на перегляд мультфільму і отримаєте масу емоцій, які на тривалий час зарядять вас частинками оптимізму і гарного настрою. ©Kino4ua Качині історії: Скарби загубленої лампи 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?