Kino4ua.com
R

Повстання роботів

Рік:
Ор. назва:
Robot Riot
Країна:
США
Режисер:
Райан Стейплс Скотт
Тривалість:
01:28:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Повстання роботів – науково-фантастичний бойовик, який розповідає про долю групи солдат, які несподівано опинились на якомусь незнайомому їм полігоні. Коли вони прийшли до тями, то не змогли нічого згадати. Виникло таке відчуття, ніби їх спогади просто взяли і стерли. Але хто міг це зробити, і навіщо? Відповідей головні герої не знали, але через деякий час дещо почало з’ясовуватись. Чоловіки дізнались, що стали піддослідними у дивному експерименті, суть якого у тому, що люди повинні воювати з повсталими машинами. Починається протистояння між людиною і штучним інтелектом. Раніше ці солдати вважали себе справжніми машинами для убивств, а тепер вони побачили, що існують реальні машини, і вони значно сильніші, могутніші, міцніші. Та капітулювати головні герої не збираються. Вони ще покажуть, на що можуть бути здатними. ©Kino4ua Повстання роботів 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?