Kino4ua.com
R

Універсальний солдат 2: Повернення

Рік:
Ор. назва:
Universal Soldier: The Return
Країна:
США
Режисер:
Мік Роджерс
Тривалість:
01:19:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Головний герой кінострічки «Універсальний солдат 2: Повернення» теж колись був такою машиною для здійснення жорстоких вбивств. На даний момент він займається виконанням зовсім інших обов'язків. Люк отримав роботу технічного експерта. Під його керівництвом проводяться інші універсальні солдати. Їх дуже складно за зовнішнім виглядом відрізнити від звичайних людей. Адже вони є їх точною копією. Ці роботи стали більш вдосконаленими. Дуже скоро універсальні солдати зможуть приступити до своєї прямої роботи. Але несподівано комп'ютер, який повинен керувати машинами, перестане підкорятися людині. Він сам вирішить стати ватажком смертоносних кіборгів. Люди не мають можливості впоратися з такими ворогами. Їм не відомо, про що думає і як діє універсальний солдат. Зрозуміти це зможе тільки той, хто сам колись був таким. ©Kino4ua Універсальний солдат 2: Повернення 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?