Kino4ua.com
480p
G

Комп'ютер в кросівках

Рік:
Ор. назва:
The Computer Wore Tennis Shoes
Країна:
США
Режисер:
Роберт Батлер
Тривалість:
01:30:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | студія LeDoyen
Студенти змогли переконати великого бізнесмена А. Дж. Арно (Ромеро) купити комп'ютер для коледжу. Коли студент двієчник, Декстер Райлі (Рассел), намагається покопатися в комп'ютері, він отримує удар електрошоком, і його мозок перетворюється на щось, що нагадує комп'ютер. Тепер він має фотографічну пам'ять і запам'ятовує все, що прочитає або побачить. На жаль для А. Дж. Арно Декстер тепер пам'ятає всю інформацію, яка була в пам'яті комп'ютера, в тому числі і те, як бізнесмен провертає незаконні угоди. ©Kino4ua Комп'ютер в кросівках 1969 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?