Kino4ua.com
PG

Феї і таємниця країни драконів

Рік:
Ор. назва:
Bayala: A Magical Adventure
Країна:
Німеччина, Люксенбург
Категорія:
Режисер:
Айна Ярвін, Федеріко Мілелла
Тривалість:
01:24:22
Переклад:
Українська мова Новий канал | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Мультиплікаційний проект розповідає про часи, коли на Землі залишилася всього лише жменька драконів. Вогнедишні створіння виявилися на межі вимирання, їх може врятувати лише диво - і незабаром воно відбувається: одного разу фея Марвін знаходить одне драконівське яйце. Через деякий час з нього вилуплюється дитинча - йому дають ім'я Нугура. Тепер Марвін разом з принцесою Сура повинні відправитися до земель Байа, щоб там дракон Нугура змужнів і став їх захисником. Однак їх пригода буде непростою, на додаток до всього їм доведеться зіткнутися зі злісною королевою Офір, яка бажає роду добрих фей смерті. Чи зможуть героїні фільму впоратися із завданням і дістатися до призначеного місця? ©Kino4ua Феї і таємниця країни драконів 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?