Kino4ua.com
480p
R

Смерть Супермена / Країна Голлівуд

Рік:
Ор. назва:
Hollywoodland
Країна:
США
Режисер:
Аллен Култер
Тривалість:
02:06:47
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Країна Голлівуд – біографічна драма, події якої відбуваються у 50-х роках минулого століття. Суспільство шоковане новиною про самогубство відомого і популярного актора Джорджа Рівза, чиє шоу «Пригоди Супермена» дивились тисячі людей. Розслідувати справу доручають не надто везучому приватному детективу Луїсу Сімо. І він одразу ж почав сумніватись у тому, що артист міг добровільно і самостійно розпрощатись із життям. Мати Рівза теж переконана, що її син не міг такого скоїти, бо вона ніколи не помічала за ним схильності до чогось подібного. Детективу необхідно розібратись в усьому, тому він повністю занурюється у вивчення подробиць справи і життя загиблого чоловіка. І вже невдовзі йому починають відкриватись брудні таємниці родини Рівза, а серед них і пікантні подробиці життя актора і його дружини. Крім того, з’ясовується, що у справі якимось чином замішане керівництво студії… ©Kino4ua Смерть Супермена / Країна Голлівуд 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?