Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

8 міліметрів

Рік:
Ор. назва:
8MM
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Джоель Шумахер
Тривалість:
02:03:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
В основі кримінальної драми 8 міліметрів лежить історія приватного детектива, якому за обов'язком служби доводиться зіткнутися з мерзенними вчинками людей. Після смерті чоловіка його вдова знаходить уривок кіноплівки, захованого в сейфі. Побачені кадри жорстокого вбивства неповнолітньої дівчини сексуальним садистом жахають. Вона передає плівку, а точніше ці 8 міліметрів, приватному детективу з проханням провести розслідування і з'ясувати, чи насправді сталося вбивство, чи це лише аматорське інсценування. У своєму розслідуванні приватному детективу доведеться поринути у світ порноіндустрії, довести справу до кінця та врятувати своє життя. ©Kino4ua 8 міліметрів 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?