Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Джентльмени віддають перевагу блондинкам / Джентльмени обирають білявок

Рік:
Ор. назва:
Gentlemen Prefer Blondes
Країна:
США
Режисер:
Говард Гокс
Тривалість:
01:31:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дороті Шоу (брюнетка) та Лорелей Лі (блондинка) — дві шоугерлз та близькі подруги, що вирушають до морського круїзу на борту лайнера «Queen Mary» через Атлантику на свої гастролі до Парижа. Обидві незаміжні дівчата перебувають у пошуку потенційних наречених. Але якщо Дороті віддає перевагу шлюбу з любові, то Лорелей лише за розрахунком. Тим часом, Лорелей вже заручена з мільйонером Гасом Есмондом. Невдоволений їхніми стосунками батько Есмонда відправляє слідом за своєю невісткою приватного детектива, доручивши йому стежити за тим, чи Лорелей буде вірна Гасу.

Дорогою до Парижа хватка Лорелей зустрічає мільйонера і власника діамантових копалень «Піггі» Бікмана і легко спокушає його. Приватному детективу Ерні Мелоуну вдається зібрати на неї компромат. Незважаючи на те, що Мелоун щиро закохується в подругу Лорелей, Дороті, пікантні фотографії потрапляють до рук батька нареченого, і він переконує Гаса відмовитися від шлюбу з Лорелей. Після прибуття до Парижа дівчата виявляють, що Есмонд відмовляється оплачувати їхнє проживання у фешенебельному готелі. У цей же час їх наздоганяє нова проблема: дружина Бікмана звинуватила Лорелей у крадіжці її діамантової тіари, яку насправді мільйонер подарував дівчині на борту лайнера. Після відмови дівчини повертати прикрасу вона пообіцяла притягнути її до відповідальності. ©Kino4ua Джентльмени віддають перевагу блондинкам / Джентльмени обирають білявок 1953 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?