Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Бітлджюс Бітлджюс

Рік:
Ор. назва:
Beetlejuice Beetlejuice
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тім Бертон
Тривалість:
?
Переклад:
Українська мова ?
Бачачи паранормальні явища, люди здатні вдаватися до необхідної допомоги різних екстрасенсів, екзорцистів, мисливців за привидами. Містичні істоти нерідко гостюють у нежитлових будинках, стародавніх замках, жахливих особняках. Молода парочка Мейтленди також зустрічається з потойбічними «сусідами» просто у власному затишному гніздечку, після того, як самим доводиться стати привидами. Померши закохані розгублено спостерігають за тим, як затишне житло стає авангардним котеджем, однак не здатні зробити нічого. Нові власники, керовані ексцентричним дизайнером Отто, хочуть переробити середньостатистичний скромний будиночок. Їм допомагає Бітлджус. Загиблій парочці треба залишатися на місці протягом ста років, але спостерігати за низкою змін - справжні тортури. Помічник пропонує зробити план, щоб вигнати новоселів. Провідником зі світу мертвих до живих виявляється донька нових власників... ©Kino4ua Бітлджюс Бітлджюс 2024 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb0.0
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?