Kino4ua.com
PG-13

Широко крокуючи

Рік:
Ор. назва:
Walking Tall
Країна:
США
Режисер:
Кевін Брей
Тривалість:
01:26:38
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Широко крокуючи – бойовик з Дуейном Джонсоном у головній ролі. В центрі сюжету знаходиться Кріс Он – колишній спецназівець, який служив своїй крані десять років. Коли він пішов у відставку, то бачив для себе лише один шлях – повернутись у рідне містечко і зайнятись там сімейним бізнесом. Але плани довелось дещо змінити, коли герой опинився вдома. Він побачив, що тут багато що змінилось, але не в кращий бік. Колись спокійне і мирне місто тепер потопає у злочинності, а насильство і наркоманія стали нормою. А найнеприємніше, що за цим неподобством стоїть людина, яку Кріс добре знає ще з юності. Це його товариш Джей Гамільтон, який відкрив у місті казино, зробивши з нього прикриття для своєї основної (злочинної) діяльності. З його людьми Кріс стикається невдовзі після приїзду. І це його підштовхує прийняти пропозицію про зайняття посади місцевого шерифа. Так починається жорстке протистояння колишніх друзів. ©Kino4ua Широко крокуючи 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?