Kino4ua.com
PG-13

Спадкоємці 2

Рік:
Ор. назва:
Descendants 2
Країна:
США
Режисер:
Кенні Ортега
Тривалість:
01:51:24
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Спадкоємці 2 – продовження пригодницького фентезі, у якому розповідається про дітей злочинців, яких випустили з Загубленого острова на свободу. Вони отримали шанс на нормальне життя, коли опинились у королівстві Орадон і почали вчитись разом з дітьми добрих казкових персонажів. Метод виявився дієвим – нащадки злочинців обрали інший шлях, аніж їх батьки, і стали на світлий бік. Принц Бен закохався у Мел, вони стали парою, але ідилія тривала не так вже й довго. Серйозно посварившись з Беном, дівчина вирішила повернутись на острів, вважаючи, що справжній її дім знаходиться там. Але хлопець не готовий розійтись з коханою остаточно, тому відправляється за нею. Так він опиняється на незнайомій території, де стикається з колишніми друзями Мел, які не приймають її рішення перейти на бік добра. Небезпечні пригоди починаються! ©Kino4ua Спадкоємці 2 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?