Kino4ua.com
PG-13

Спадкоємці

Рік:
Ор. назва:
Descendants
Країна:
США
Режисер:
Кенні Ортега
Тривалість:
01:52:30
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Спадкоємці – комедійне фентезі, яке можна переглядати усією родиною. Розповідається у стрічці про події, які відбуваються у королівстві Орадон. Правителями там є Красуня і Чудовисько, а їх син Бен готується зайняти місце на троні. Але батьки не розуміють, у які руки збираються передати владу, поки не дізнаються, що принц збирається видати указ про звільнення дітей небезпечних злочинців і лиходіїв. Батьки за свої злочини відбувають покарання, а їх нащадки живуть на острові ізольовано від суспільства, оскільки їх теж вважають небезпечними людьми. А після наказу новоспеченого молодого правителя вони можуть вчитись у звичайній школі разом з простими дітьми. Це означає, що вони опиняться у середовищі добрих і порядних людей, яким відомо про погані вчинки їх батьків, і будуть змушені вибирати, на чиєму боці бути – добра чи зла. ©Kino4ua Спадкоємці 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?