Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

П'ятниця 13: Частина 6. Джейсон живий

Рік:
Ор. назва:
Friday the 13th Part VI: Jason Lives
Країна:
США
Режисер:
Том МакЛоґлін
Тривалість:
01:27:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Enter Film
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Коли Томмі Джарвіс був дитиною, йому вдалося зробити неможливе: він убив зловісного серійного вбивцю Джейсона Вурхиза. Багато нещасні віддали свої життя, намагаючись справитися з кровожерливим ангелом помсти з «Кришталевого озера», але лише щасливчику Джарвісу вдалося відправити його на той світ. Довгі роки нашого героя терзають страшні сумніви і передчуття. Щоб покласти їм кінець, Томмі зі своїм другом відправляється на кладовище, бажаючи розкопати могилу Джейсона Вурхиза і раз і назавжди упевнитися в тому, що страшний монстр - дійсно мертвий! Приятелів чекає сюрприз: в розкопаної могили замість згнилі трупа їх чекає добре відпочив Джейсон, який повернувся з пекла і знову жадає крові! ©Kino4ua П'ятниця 13: Частина 6. Джейсон живий 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?