Kino4ua.com
PG-13

Маска (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Mask: The Animated Series
Країна:
США
Режисер:
Джулі Мерфі
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Маска - це мультфільм про знаменитого і улюбленого багатьма героя Стенлі Іпкисса. Він - службовець банку. У вільний від роботи час він дресирує свого чарівного песика на прізвисько Майло. Але це вдень, а ось вночі … Вночі Стенлі надягає на себе маску зеленого кольору і перетворюється в борця зі злочинцями. Зелена маска дозволяє молодій людині порушувати межі дозволеного і виходити за рамки. Але його нічні подвиги часом закінчуються тим, що на ранок йому доводиться за них віддуватися. Він наводить порядок, одночасно з цим сіє хаос, перевертає все містечко з ніг на голову.
Стенлі незабаром стає залежним від своєї маски. І щоб позбутися від цієї залежності, він ховає від себе ж самого свою маску. У підсумку він все одно знаходить приводи, щоб надягати її. ©Kino4ua Маска (1, 2, 3 сезон) 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?