Kino4ua.com
R

Битва в космосі: Атака Армади

Рік:
Ор. назва:
Battle in Space: The Armada Attacks
Країна:
США
Режисер:
Ендрю Якш, Лукас Кендалл, Тобі Равал
Тривалість:
01:30:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Битва в космосі: Атака Армади – фантастичний бойовик, події якого розгортаються у далекому майбутньому. Людство вже давно почало освоювати космос, але прогрес у цьому напрямку має і негативну сторону. Починають з’являтись інопланетні загарбники, а також чаклуни з альтернативних реальностей. Гіперкосмічні подорожі перестають бути чимось новим і дивним. Люди вже можуть літати до віддалених планет, обживати нові території, але все це додає і нових проблем. Так, вороже налаштовані прибульці починають атакувати поселення людей. А відбувається це у 2420-му році. На допомогу їм приходять ті ж самі чаклуни, які живуть у паралельному світі, де жителі займаються не наукою, а магією. Життя людей перетворюється на кошмар. Тепер вони вимушені існувати у постійному страху і очікуванні катастрофи. І в цей же час починають організовуватись підпільні групи повстанців, які готові воювати з космічними загарбниками… ©Kino4ua Битва в космосі: Атака Армади 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?