Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Щасливий Лазар

Рік:
Ор. назва:
Lazzaro felice
Країна:
Італія, Швейцарія, Франція, Німеччина
Режисер:
Аліче Рорвахер
Тривалість:
02:08:48
Переклад:
Українська мова Професійне багатоголосе закадрове | Cine+
Щасливий Лазар – драматична стрічка з елементами фентезі, у центрі сюжету якої знаходиться юнак на ймення Лазарро. Проживає він у невеличкому італійському селищі Інвіолата, де розташована ферма однієї маркізи. Цю даму місцеві прозвали «тютюновою королевою», і у неї є ціла група найманих працівників, які виконують важку роботу. Живуть ці люди не в найкращих умовах, навіть можна сказати, що тут вони раби, тільки це таємниця. Серед них знаходиться і Лазарро. Він дуже добрий, щирий, відритий хлопець, який з усіма може знайти спільну мову. Люди ставляться до нього добре, але сприймають як якогось дурника, бо не може доросла і адекватна людина бути настільки відкритою. Коли головний герой заводить дружбу з сином власниці ферми, у його житті починаються неочікувані пригоди. Просто він погоджується на одну аферу, але все йде не по плану, коли прибуває поліція… ©Kino4ua Щасливий Лазар 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?