Kino4ua.com
480p
R

Невидиме місто (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Invisible City / Cidade Invisive
Країна:
Бразилія
Режисер:
Жулія Пачеко Жордао, Луїс Кароне
Тривалість:
00:31:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BaibaKoTV
Мало хто знає про існування підземного світу. Подейкують, що він неймовірний і дивовижний. Більш того, ходять чутки, що це місце населене приголомшливими міфічними істотами. "Невидиме місто" - це проект, просочений бразильським фольклором. Проект починається далеко не казково - з розслідування, здавалося б, типового злочину, яких відбувається кожен день величезна кількість. Це вбивство стає причиною для занепокоєння місцевих поліцейських, адже вони знають про прикмети і легенди. В результаті один з дійових осіб, що займається детективним розслідуванням, стає частиною давнього протистояння нашого світу і паралельного. ©Kino4ua Невидиме місто (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олексій
    Олексій
    19 лютого 2021 00:11
    + +1 -
    Після першої серії подумав, що треба бути експертом з бразильського фольклору, щоб щось зрозуміти. Але далі.... 6 серій за вечір на одному диханні. Як на мене - доволі непогано.