Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Нічний шопінг

Рік:
Ор. назва:
Late Night Shopping
Країна:
Велика Британія, Німеччина
Режисер:
Сауль Мецштейн
Тривалість:
01:31:29
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Нічний шопінг – комедійна стрічка про компанію друзів, життя яких йде трохи за іншим графіком, аніж у інших людей. Ленні, Вінсент, Шон і Джоді працюють кожен на своїй роботі, але всі у нічні зміни. Один з хлопців санітар у лікарні, другий – оператор телефонної станції, інший – товари на полицях супермаркету розставляє, а їх подружка збирає мікросхеми. Вночі вони трудяться, а вдень сплять. Лише зрідка героям вдається зустрітись усім разом у одному кафе, де вони просто сидять і розмовляють про все на світі, діляться проблемами, переживаннями, мріями. А ще друзі спостерігають, як Вінсент намагається зачарувати чергову даму. Здається, що окрім любовних пригод товариша нічого нового і цікавого статись не може. Але життя непередбачуване, тому відбутись може що завгодно і коли завгодно, і навіть кращого друга зрадити можна випадково… ©Kino4ua Нічний шопінг 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?