Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Повний розковбас

Рік:
Ор. назва:
Sausage Party
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Грег Тірнан, Конрад Вернон
Тривалість:
01:28:45
Переклад:
Очікується
Комедійний мультфільм для дорослого глядача «Повний розковбас» розповідає захоплюючу історію пригоди продуктів харчування. Так Так. Ви не помилились! Нова робота режисера і сценариста Сета Рогена переносить глядача в світ їжі з супермаркету, яка теж має почуття, надії і мрії. У величезному супермаркеті Шопвелс продається безліч продуктів, які тільки і мріють, щоб люди їх обрали, поклали в свої великі кошики і забрали з собою за межі супермаркету.

Саме там, на думку продуктів, існує справжній рай, в який потрапляють тільки кращі з кращих, тільки обрані. Серед таких обраних виявляється сосиска Френк і його кохана булочка Бренда. Однак незабаром радість від усвідомлення своєї унікальності змінює шоком і жахом, так як продукти дізнаються, що люди остаточно здуріли: вони ріжуть, колють, шаткують продукти і навіть їдять діточок морквин. Дивовижна жорстокість спонукає Френка розповісти іншим продуктам про те, що твориться за межами супермаркету. ©Kino4ua Повний розковбас 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Людмила
    3 жовтня 2021 16:05
    + +1 -
    Видаліть цей мультфільм з розділу "Мультфільми" це 18+