Kino4ua.com
R

Жінка-термінатор

Рік:
Ор. назва:
Termination
Країна:
США
Режисер:
Джон Карлін, Аліса Ніколіні
Тривалість:
01:25:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Жінка-термінатор – фантастичний бойовик, у якому розповідається про те, на що може бути здатен робот, який раптом перестає слухатись команд. Група людей збирається летіти на Марс. Для охорони колоністів корпорацією було спеціально створено жінку-андроїда, яка повинна їх захищати у випадку необхідності. Але у системі управління андроїдом стається якийсь невідомий збій, і це призводить до того, що у «залізної леді» змінюється сприйняття. Вона починає бачити загрозу у людях, які знаходяться поруч. Це призводить до низки імпульсивних убивств. Машина і сама розуміє, що стала небезпечною для оточуючих, тому вона просить свого творця, щоб він її знищив. Але розробник не готовий так просто розпрощатись зі своїм творінням. Можливо, йому вдасться виправити помилки системи і повернути все на свої місця? Яка доля чекає на жінку-термінатора? ©Kino4ua Жінка-термінатор 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?